• 1st slide
  • 2nd slide
  • 3rd slide
  • 4th slide
  • 5th slide
" Σεβασμός στους επενδυτές ... "
ΣΜΕΧΑ

Ημερήσια Reports Μελών ΣΜΕΧΑ 27/7/2016

on .

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΑΕΠΕΥ

Ημερήσιο Δελτίο (Χ.Α.)

Pivot Points Daily

Ημερήσιο Δελτίο Παραγώγων

EUROXX SECURITIES S.A.

Ενημερωτικό Δελτίο Χ.Α.

MERIT ΧΑΕΠΕΥ

Ημερήσιο Σχόλιο Αγοράς (Χ.Α.)

Ημερήσιο Σχόλιο Αγοράς για Διεθνείς Αγορές

PRELIUM INVESTMENT SERVICES S.A.

GLOBAL MARKETS OVERVIEW

Α. ΣΑΡΡΗΣ ΑΕΠΕΥ

Daily Morning Call

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΧΡΗΜ/ΚΗ ΑΕΠΕΥ: Εβδομαδιαία Τεχνική Ανάλυση 22/7/2016

on .

Περιμένοντας το τρένο «της μεγάλης φυγής» προς τις 610 με 620 μονάδες ο Γενικός Δείκτης έχει συμπληρώσει σχεδόν εννέα μέρες αναμονής στο διαγραμματικό σταθμό άνω των 550 μονάδων. Οι ημερήσιοι σχηματισμοί των αποτυπωμένων candlesticks, της εβδομάδας που ολοκληρώνεται, δεν προκαλούν και ιδιαίτερο ενθουσιασμό στις τάξεις των επενδυτών, καθώς έχουν ολοκληρωθεί με ασθενικό τζίρο συναλλαγών. Το στοιχείο αυτό του μειωμένου τζίρου συναλλαγών  ενθαρρύνει το φόβο μιας ξαφνικής αναβολής του ανοδικού ταξιδιού προς τις 600 μονάδες   προκαλώντας  ανατροπή των «διακοπών» των “Buyers” με μια γρήγορη  επιβίβαση στο τρένο της επιστροφής προς τις 545 μονάδες.

Άρθρο του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη στο Euro2day στις 6/7/2016

on .

Πως θα προσελκύσουμε τις κινέζικες επενδύσεις

Αρθρο του κ. Αλέξανδρου Μωραϊτάκη, Προέδρου της NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ & Μέλους Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ

Πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός που επισκέφτηκε την Κίνα, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων (ευτυχώς, ξεχάστηκαν οι προεκλογικοί λαϊκισμοί περί ξεπουλημάτων και τα συνθήματα τύπου «Κινέζοι Go Home»), και την αύξηση των ελληνικών εξαγωγών, προϊόντων και υπηρεσιών.

Βέβαια, στην Κίνα είχαν πάει κατά το παρελθόν και άλλοι Έλληνες πρωθυπουργοί και πέρα από την επένδυση της COSCO και κάποιες τουριστικές εισροές, ελάχιστα πράγματα είδαμε. Πολλά λόγια, μεγάλα όνειρα, ελάχιστα αποτελέσματα.

Σχόλιο αγοράς από τον κ. Δημήτριο Σαρρή στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE στις 27/6/2016

on .

Χρηματιστήριο: Στα ύψη εκ νέου η αβεβαιότητα λόγω Brexit

Αρθρο του κ. Δημήτριου Σαρρή, Διευθύνοντος Συμβούλου της Α. ΣΑΡΡΗΣ ΑΕΠΕΥ στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE στις 27/6/2016

H χρηματιστηριακή εβδομάδα ξεκίνησε έντονα πτωτικά αγγίζοντας το -3,3%, βρίσκοντας στήριξη στις 517 μονάδες. Το θέμα της αποχώρησης της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση περιπλέκεται καθώς οι περιφερειακές κυβερνήσεις θέλουν να μπλοκάρουν την διαδικασία του Brexit, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώνει στα ύψη η αβεβαιότητα. Το θετικό momentum της αγοράς, μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και η επαναφορά του waiver δεν λαμβάνονται πλέον υπόψη από τους επενδυτές. Η πορεία των ξένων αγορών σε συνάρτηση με τη διάθεση για risk off από τους ξένους επενδυτές που έχουν επενδύσει στο ελληνικό χρηματιστήριο θα καθορίσουν την πορεία του Δείκτη.

Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης