" Δύναμη μας οι επενδυτές... "

	
ΣΜΕΧΑ
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ειδήσεις, Άρθρα Σχόλια Αγοράς/Αναλύσεις
Διαφήμιση
Σχόλια Αγοράς/Αναλύσεις
Merit ΧΑΕΠΕΥ: Σχόλιο αγοράς 15/2/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012 19:02

Στην περιοχή των  800 μονάδων διατηρείται ο Γενικός Δείκτης του ΧΑ αυτήν την εβδομάδα μετά την ψήφιση του νέου μνημονίου την Κυριακή στη Βουλή. Παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα των μέτρων και την αναταραχή που δημιούργησε η ψήφιση στο πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, το γεγονός αυτό ανοίγει το δρόμο για την εκταμίευση της δόσης του νέου δανείου. Η τελική απόφαση βέβαια δεν έχει ληφθεί ακόμα και η ματαίωση του σημερινού έκτακτου Eurogroup δημιουργεί αστάθεια και υποχώρηση στην ελληνική αγορά όπως αποτυπώνεται στις τελευταίες συνεδριάσεις.

 

Περισσότερα...
 
Σχόλιο αγοράς από τον κ. Δημήτρη Σαρρή στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 18:03

Άρθρο του κ. Δημήτρη Α. Σαρρή, Χρηματιστηριακού Εκπρ. της Α. ΣΑΡΡΗΣ ΑΕΠΕΥ, που δημοσιεύθηκε στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ON LINE, 6/2/2012.

 

ΧΑ: Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών ωθεί το Γ.Δ.

Περισσότερα...
 
Merit ΧΑΕΠΕΥ: Σχόλιο αγοράς 8/2/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 08 Φεβρουάριος 2012 17:59

Στο ρυθμό της συμφωνίας των πολιτικών αρχηγών με την τρόικα για τη νέα δανειακή σύμβαση κινείται το ελληνικό χρηματιστήριο στις τελευταίες συνεδριάσεις. Παρά τις καθυστερήσεις στις συμφωνίες και το ασφυκτικό κλίμα που δημιουργείται για την Ελλάδα το ανοδικό momentum των τελευταίων 4 εβδομάδων διατηρείται σε μεγάλο βαθμό.

 

Περισσότερα...
 
Σχόλιο αγοράς από τον κ. Π. Χριστόπουλο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE PDF Εκτύπωση E-mail
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος 2012 13:27

Σχόλιο του κ. Παναγιώτη Χριστόπουλου, Ταμία Δ.Σ. ΣΜΕΧΑ και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΡΑΞ Χρηματιστηριακής ΑΕΠΕΥ που δημοσιεύθηκε στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ ONLINE στις 27/1/2012.

Σε τροχιά ανάκαμψης το ΧΑ

Περισσότερα...
 
Merit ΧΑΕΠΕΥ: Σχόλιο αγοράς 25/1/2012 PDF Εκτύπωση E-mail
Τετάρτη, 25 Ιανουάριος 2012 18:43

Η σημαντική ανοδική αντίδραση που παρατηρήθηκε στο διάστημα 11-23/1 στην ελληνική αγορά ερμηνεύεται από πολλούς ως η αντίδραση της ελληνικής αγοράς στην αρχή της λύσης του ελληνικού προβλήματος. Το ανοδικό κλείσιμο για 9 συνεχόμενες ημέρες ήταν μια ευχάριστη έκπληξη που ακολούθησε την απαξίωση της ελληνικής αγοράς κατά τους τελευταίους μήνες και ειδικά κατά την περίοδο των εορτών. Το ανοδικό ξέσπασμα πιθανότατα αντικατοπτρίζει την πρόοδο στις συνομιλίες για το PSI,  χωρίς να υπάρχει τελική συμφωνία ως αυτή τη στιγμή και τη δέσμευση των ευρωπαίων εταίρων και του ΔΝΤ να συμβάλλουν στην ολοκλήρωση τους.

 

Περισσότερα...
 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

Σελίδα 1 από 72

Μέλη Σ.ΜΕ.Χ.Α.


Φωτογραφικό Υλικό

Είσοδος Χρηστών